کدو
اسماعیل افشار | شنبه, ۳۱ مرداد ۱۳۹۴، ۰۵:۱۸ ب.ظ
کدو به ویژه در زمان ما از غذاهای مهم است، زیرا حاوی درصد بالایی آب (۹۵%) و فلزات بسیاری است و میزان کمی قند و فیبر دارد؛ پتاسیم آن زیاد و سدیم آن کم است، به همین سبب دانشمندان تاکید دارند که کدو برای کاهش وزن و بیماران دارای فشار خون مناسب است. پژوهش های جدید پزشکی نشان داده است که این گیاه در پیشگیری از سرطان و کاهش سر درد مفید است.
اینک شاید بفهمیم که چرا رسول اکرم (ص) این غذا را دوست داشت و وقتی غذایی به ایشان داده می شد، پس از آن کدو می خوردند. آیا ما در ماه قرآن این نعمت را بر سفره هایمان می گذاریم؟
*منبع: کتاب پویش علمی درقران حکیم “جلدسوم” تالیف اسماعیل افشارصفحه ۱۶۰ انتشارات ابن سینا
- ۹۴/۰۵/۳۱