اسماعیل افشار | يكشنبه, ۲۵ مرداد ۱۳۹۴، ۱۲:۲۱ ب.ظ
پروتئین ماهی دارای ارزش غذایی بالایی است،
ماهی راحت هضم می شود، همچنان که غذای خوبی برای بیماران مبتلا به ناراحتی های دستگاه گوارشی به شمار می رود. ویژگی چربی موجود در ماهی، سرشار بودن آن از اسیدهای چرب غیر اشباع است، این اسیدها مفید بوده و هیچ ضرری ندارند و به قدرتشان در کاهش سطح چربی خون معروفند. که این موجب شده که ماهی برای پیشگیری از تصلب شرائین و به ویژه بیماریهای رگهای بالایی قلب مفید باشد. چربی ماهی راحت تر از چربی گوشت هضم میشود.
خداوند تعالی می فرماید:
(وَهُوَ الَّذِی سَخَّرَ الْبَحْرَ لِتَأْکُلُواْ مِنْهُ لَحْمًا طَرِیًّا) [النحل: ۱۴]
{ و اوست که دریا را مسخر کرد تا شما از آن گوشتی لطیف بخورید.}
ماهی دقیقا از لطیف ترین انواع گوشت به شمار می رود و ویژگی آن ارزش غذایی بالای آن است.
سبحان الله،
خدایی که این نعمت ها را برای ما مسخر فرمود تا به خاطر آن سپاسگزارش باشیم.
*منبع: کتاب پویش علمی درقرآن حکیم “جلدسوم” تالیف اسماعیل افشارصفحه ۱۶۷ انتشارات ابن سینا