پویش ها

پویش ها

همراهان عزیز؛ ســلام! سایت "پــویــش هــا" جـهـت مــعــرفــی کـتــاب هــای جــناب آقــای "اسماعیـل افشـار" تحت عنوان "پویش علمی در قرآن حکــــیم" راه اندازی شـده اسـت تا به مـخاطـبـیـن ارجمــند، عـینکـی تازه و رویکـردی مـــتفاوت تر از آن چــه کــه تـاکـنــون از کــتـاب آسـمانـی و راهـنـمـای انـسـان هـا داشتـه اند عرضه شود.
علاقه مندان عزیز در "پویـش ها" می توانند به بخش هایی از مطالب کتاب های منتشر شده توسـط مـحـقـق دسترسی داشته و از آخـریـن دست یافته های ایشان آگاه شوند.

آخرین نظرات

ماهی

اسماعیل افشار | يكشنبه, ۲۵ مرداد ۱۳۹۴، ۱۲:۲۱ ب.ظ


Standard

پروتئین ماهی دارای ارزش غذایی بالایی است،

 ماهی راحت هضم می شود، همچنان که غذای خوبی برای بیماران مبتلا به ناراحتی های دستگاه گوارشی به شمار می رود. ویژگی چربی موجود در ماهی، سرشار بودن آن از اسیدهای چرب غیر اشباع است، این اسیدها مفید بوده و هیچ ضرری ندارند و به قدرتشان در کاهش سطح چربی خون معروفند. که این موجب شده که ماهی برای پیشگیری از تصلب شرائین و به ویژه بیماریهای رگهای بالایی قلب مفید باشد. چربی ماهی راحت تر از چربی گوشت هضم میشود.

خداوند تعالی می فرماید:

 (وَهُوَ الَّذِی سَخَّرَ الْبَحْرَ لِتَأْکُلُواْ مِنْهُ لَحْمًا طَرِیًّا) [النحل: ۱۴] 

{ و اوست که دریا را مسخر کرد تا شما از آن گوشتی لطیف بخورید.}

ماهی دقیقا از لطیف ترین انواع گوشت به شمار می رود و ویژگی آن ارزش غذایی بالای آن است. 

سبحان الله، 

خدایی که این نعمت ها را برای ما مسخر فرمود تا به خاطر آن سپاسگزارش باشیم.

*منبع: کتاب پویش علمی درقرآن حکیم “جلدسوم” تالیف اسماعیل افشارصفحه ۱۶۷ انتشارات ابن سینا

  • اسماعیل افشار

غذاهاو میوه ها

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی